Tot volgend jaar!

5 - 14 jaar

Help jij mee? Balalaika kreeg een bijzondere brief. De brief is van de paashaas. Hij komt naar het tornooi, maar niet zomaar. De grote vraag is, HOE kunnen jullie de locatie van de paashaas achterhalen? Verzamel in de oefeningen en wedstrijdjes stukken van de schatkaart. 

Na alle oefeningen en wedstrijdjes leggen we de stukken van de schatkaart samen. 

Op 16 maart  kan je helpen om de stukken te verzamelen. Balalaika wil de paashaas echt vinden. Denk je dat jij kan helpen? Kom dan zeker op zaterdag 16 maart mee voetballen op het Red Stars CP+ Footfestival.

Als Red Stars lid: 

Schrijf je hieronder individueel in, som al je vriendjes op en Balalaika verdeelt jullie in ploegjes van max. 6 deelnemers. Inschrijven is gratis

Als CP voetbalploeg: 

Stuur een mail naar info@red-stars.be en schrijf je in als ploeg van max. 6 deelnemers  per ploeg. Inschrijven is gratis

Dit is mijn eerste CP+ Footfestival: 

CP+ Footfestival is het moment om eens te proeven van voetbal. Het festival bestaat uit voetbaloefeningen en voetbalwedstrijdjes, maar zonder prestatiedruk.

Nog informatie via Voetbal Vlaanderen.

 

In samenwerking met opleiding Sport & Bewegen

Hallo allemaal, wij zijn Efrem, Arjen, Rémi en Ellis. In de richting krijgen we de kans om een sportevenement te organiseren. Achter de schermen zijn we aan het werken om een succesvol CP+ Footfestival indoor te organiseren. Wist je dat dit het eerste indoor event van Red Stars is? We zullen ervoor zorgen dat de dag goed verloopt. 

Alle winst naar de make-a-wish foundation

De make-a-wish foundation vervult de wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar die lijden aan een levensbedreigende ziekte om hun leefwereld te verrijken met hoop, sterkte en vreugd. 

Als een kind kan geloven dat een wens kan uitkomen, kan het ook geloven dat het kan genezen! Daarom beslist de organisatie alle winst van het tornooi te schenken aan de foundation.

Editie 2023

De meest gestelde vragen

Voetbalkleren, indoor sportschoenen, hervulbare drinkfles en eventueel een tussendoortje. 

Ja, er zullen 6 kleedkamers ter beschikking zijn in de Sportcampus Lange Munte.

Neen, dit kan jammer genoeg niet meer aangezien de ploegen al gemaakt worden voor de start van het tornooi.

Uw kind kan dan jammer genoeg niet deelnemen aan het tornooi. Langs komen kan zeker wel om kennis te maken met de organisatie. 

Bij de inschrijving kan je de naam van vrienden doorgeven. Bij het opmaken van de ploegen houden we rekening met de doorgegeven vrienden. 

Sponsors